Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engels oud-international en internetsensatie stopt 4 duels na start met voetbal

Laatste update:

De achtvoudig international van Engeland vertrok in de zomer van 2022 bij Watford en zat toen tot maart van dit jaar zonder club. Wrexham, dat in handen is van Hollywood-sterren Ryan Reynolds en Rob McElhenney, wist Foster te verleiden tot een avontuur in de National League, het vijfde niveau van Engeland. De doelman maakte het seizoen af in Wales en had met een gestopte penalty in de absolute slotfase van het duel met directe concurrent Notts County (3-2 winst) een groot aandeel in de promotie naar de League Two.

Foster gaf in de zomer al aan dat hij twijfelde over het voortzetten van zijn voetbalcarrière, maar Reynolds - met wie de keeper een uitstekende band heeft - wist hem te overtuigen om er nog een seizoen aan vast te plakken. Nu, vier wedstrijden na de start van de competitie, komt Foster terug op dat besluit. "De waarheid is dat mijn prestaties dit seizoen niet van het niveau zijn dat ik van mezelf eis en ik voel dat dit het juiste moment is om met pensioen te gaan. Toen ik deze beslissing nam dacht ik niet alleen aan wat het beste voor mij was, maar ook voor de club. Deze beslissing geeft de club alle gelegenheid om hun opties te bekijken voordat de transferwindow sluit."

Reynolds is Foster dankbaar voor zijn tijd bij de club uit Wales. "Hij gaf ons herinneringen die ik nooit vergeet zolang dat ik leef. Ik houd van deze gast. Bedankt voor alles, Ben." Foster speelde gedurende zijn carrière onder meer voor Manchester United, West Bromwich Albion en Stoke City. De doelman begon gedurende zijn tijd bij Watford met vlogs plaatsen op zijn YouTube-kanaal The Cycling GK, waarop hij zijn volgers een kijkje achter de schermen gaf in de Championship en elke wedstrijd een GoPro in het doel dat hij verdedigde plaatste. Foster heeft inmiddels ruim anderhalf miljoen abonnees.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
136

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties