Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse arbiter onthult: 'Ik sprak Ferguson vaak, we stuurden sms'jes'

Laatste update:

Mark Halsey, die na afloop van vorig seizoen net als Ferguson een punt achter zijn carrière zette, heeft in zijn boek onthuld hoe goed zijn contact met de Schotse oefenmeester was. Toen Halseys collega Mark Clattenburg ervan beschuldigd werd zich op racistische wijze te hebben uitgelaten tegenover Chelsea-middenvelder John Obi Mikel, vroeg de leidsman aan Ferguson of die Clattenburg wilde steunen.

"Ik heb Sir Alex gebeld en heb hem verzocht om van zich te laten horen", tekenen Engelse media op uit de mond van Halsey. "Hij stemde toe en vertelde tijdens een persconferentie dat hij zich niet kon voorstellen dat Mark zulke dingen gezegd zou hebben. Het heeft tijd gekost om Fergusons respect te verdienen, maar uiteindelijk hadden we een zeer goede relatie. Ik heb hem vaak gesproken en we stuurden elkaar sms'jes. Maar hij wist dat dit geen invloed had op wat ik binnen de lijnen deed", benadrukt de oud-scheidsrechter.

Dat Mark Halsey vaak contact had met Sir Alex Ferguson ...

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
4
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
11
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
20
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties