Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse clubs belden direct naar Oranje na nieuws over Tonny Vilhena

Laatste update:

Volgens de vrijdageditie van De Telegraaf werd Goedhart direct na de bekendmaking van Vilhena's besmetting al vanuit Engeland opgebeld om te vragen wat dit betekende voor de delegatie internationals uit de Premier League. De clubs, die kosten noch moeite sparen om hun spelers te beschermen tegen corona, lieten een aantal spelers, waaronder Georginio Wijnaldum, met een privéjet naar Nederland vliegen.

Frank de Boer weerspreekt critici: 'Veltman heeft het heel goed gedaan'

De KNVB hanteert protocollen waarmee besmettingen zoveel mogelijk moeten worden voorkomen. Zo worden spelers en trainers regelmatig getest en wordt iemand bij een positieve test direct geïsoleerd van de rest van de groep. Deze dagen zal blijken of de coronabesmetting bij Vilhena op tijd is geïsoleerd en het KNVB-protocol nageleefd en waterdicht is.

De Telegraaf schrijft dat de KNVB donderdag uit voorzorg een coronatest, de zogenaamde PCR-test, afnam bij alle internationals. Vandaag komt de UEFA langs om eenzelfde test uit te voeren bij de spelers van het Nederlands elftal. Vandaag en morgen worden de uitslagen van de testen bekend. Het dagblad schrijft dat bijvoorbeeld Feyenoord het een gemiste kans vindt dat de KNVB niet tijdelijk een viroloog aan zich bindt. In Rotterdam is Annemarie van der Eijk verantwoordelijk is voor het coronabeleid.

Goedhart neemt er genoegen mee dat hij als bondsarts volstaat met overleg en informatiedeling met externe virologen. Nieuwe virusgevallen vier tot vijf dagen na Vilhena betekenen echter dat er fouten zijn gemaakt en mogelijk zal de bondsarts zijn standpunt dan moeten wijzigen. Goedhart is immers ook de corona-coördinator voor het profvoetbal in ons land en vraagbaak voor alle clubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie, op Feyenoord na.

-

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties