Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse fans opnieuw in opspraak na gooien van munten naar zigeunerkinderen

Laatste update:

Er zijn op sociale media namelijk een aantal filmpjes opgedoken waarin te zien is hoe Engelse supporters muntjes gooien naar zigeunerkinderen in de Franse stad Lille. De Engelsen lachen smakelijk om de kinderen die de muntjes snel oprapen, wat weer leidt tot ophef op bijvoorbeeld Twitter: "Het is zeker ongemakkelijk om naar de video te kijken van Engelse fans die munten gooien naar kindbedelaartjes", schrijft iemand.

Het incident doet denken aan een soortgelijk voorval met PSV-fans in februari. De supporters gooiden in de aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid muntjes naar bedelaars en worden daar zelfs mogelijk voor vervolgd door de Spaanse justitie.

De ophef rond dit incident is logisch

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
49
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
9
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties