Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse kopballen kleineren Schotland en doen Southgate dromen

Laatste update:

De Engelse spelers zullen geweten hebben dat een wedstrijd tegen Schotland meer lijkt op een wedstrijd in de Premier League dan op een interland. De Schotten spelen vrijwel allemaal in de Engelse competitie en de in het roze gestoken bezoekers schroefden het tempo in de openingsfase hoog op. Schotland was in de eerste tien minuten de betere ploeg, maar naarmate het eerste bedrijf vorderde kreeg het surplus aan kwaliteit van Engeland de overhand.

Toch kwam het openingsdoelpunt van Daniel Sturridge, die de voorkeur kreeg boven de net van een blessure herstelde Harry Kane, uit het niets. Raheem Sterling nam het doel van de Schotten onder vuur, ware het niet dat de bal via een tegenstander bij ploeggenoot Kyle Walker belandde. De rechtsback van Tottenham Hotspur zette de bal laag voor, maar voor Sturridge was het hoog genoeg om zijn hoofd ertegen te zetten: 1-0.

Na de onderbreking zette Schotland aanvankelijk flink aan voor de gelijkmaker en de bezoekers kregen ook twee flinke kansen, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Engeland brak door op links en weer scoorde een speler van Liverpool, dit keer Adam Lallana, met een knappe kopbal. Dat brak het verzet van de Schotten, die achter de bal aan moesten en door een derde kopbal een grote achterstand moesten incasseren. Gary Cahill kopte raak uit een hoekschop.

De zege kwam in de slotfase geen moment meer in gevaar, waardoor Southgate voorzichtig mag gaan hopen op een vast contract. Wat betreft de WK-kwalificatie zijn de Engelsen met tien punten uit vier wedstrijden goed op weg. Bondscoach Gordon Strachan van Schotland zal kunnen rekenen op vervelende krantenkoppen, al komen de Schotten simpelweg kwaliteit tekort om een rol van betekenis te kunnen spelen.

-
Gareth Southgate moet de vaste bondscoach worden

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
0
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
1
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
3
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
8
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties