Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse legendes schreeuwen om verlosser: 'Where the hell was he?'

Laatste update:

De kop van de column van Jamie Carragher in The Telegraph is kraakhelder: 'My big question: where the hell was Phil Foden?' De voormalig international vindt het onbegrijpelijk dat Gareth Southgate het toptalent niet heeft gebracht bij the Three Lions. "Het was verbijsterend dat hij op de bank bleef, terwijl het spel schreeuwde om zijn creativiteit. Hoe meer je de ploeg bestudeert, hoe moeilijker het is om hem te passeren. Hij is een te speciaal talent. Zou Josep Guardiola bij Manchester City eerder naar Jack Grealish kijken dan naar Foden als hij op zoek is naar een goal? Mij lijkt dat hoogst onwaarschijnlijk." Grealish kreeg tegen de VS wel 22 minuten als invaller en kwam in het elftal voor Raheem Sterling.

Ook John Terry zou het 'totaal anders' hebben gedaan, zo laat hij optekenen in The Daily Mirror. "Persoonlijk zou ik dingen volledig anders doen, dat Foden niet heeft gespeeld is onbegrijpelijk. Hij is een van onze grootste talenten. Ik had graag gezien wat hij had kunnen brengen. Je moet hem, Jack Grealish en Marcus Rashford meer kansen geven. Dat zijn spelers die het publiek vermaken, wat het team uiteindelijk vooruit kan helpen. Dit zijn grote sterren die speeltijd moeten krijgen."

Gary Neville liep vrijdagavond na afloop van de wedstrijd bij ITV direct al leeg over de keuze van Southgathe. "Ik was teleurgesteld dat Foden er niet in kwam. Hij is zo'n groot talent. Gareth geeft op dit moment de voorkeur aan Mount, Saka en Sterling, maar ik vind het op zijn zachtst gezegd interessant dat Foden niet in de basis start en niet mag invallen." Michael Owen liet via Twitter zijn frustratie blijken: "Verbazingwekkend dat we veertien spelers hebben gebruikt, maar ons grootste talent zit nog altijd op de bank."

WK
Engeland
0 - 0
Verenigde Staten
Moet Phil Foden altijd spelen bij Engeland?

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties