Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse media weten wat Saka gaat verdienen na contractverlenging bij Arsenal

Laatste update:

Arsenal beloont zijn 21-jarige jeugdexponent met het nieuwe contract voor de stormachtige ontwikkeling die hij de afgelopen periode heeft doorgemaakt. De 26-voudig international van Engeland beleeft een ijzersterk seizoen onder Mikel Arteta en was tot dusver in 47 wedstrijden goed voor veertien doelpunten en elf assists voor de Londenaren. Saka ging daarnaast met Engeland mee naar het WK in Qatar, waar hij drie keer scoorde en één keer als aangever fungeerde in vier duels.

De vleugelspeler is blij met zijn contractverlenging, zo laat hij weten op de website van Arsenal. "Dit is de juiste club om de volgende stappen te zetten in mijn carrière. Dit is een prachtige club, kijk eens waar we staan. Ik denk dat ik alles bezit wat ik nodig heb om de beste versie van mezelf te worden en dat is waarom ik blij ben om hier te blijven voor de lange termijn. Ik geloof echt dat we grote dingen kunnen bereiken samen. Ik heb dit team en deze club zien groeien. We gaan de goede kant op", zegt Saka.

Arsenal zag Manchester City er dit seizoen met de titel vandoor gaan, al plaatsten de Londenaren zich wel sinds jaren voor de groepsfase van de Champions League. "Ik kijk ontzettend uit naar de dinsdag- en woensdagavonden in dit stadion. De sfeer wordt geweldig", aldus Saka. Ook Arteta is blij met de contractverlenging van zijn nummer 7. "Het is geweldig voor de club dat Bukayo zijn contract heeft verlengd. Het behouden van onze beste talenten is de sleutel tot ons succes en Bukayo vertegenwoordigt een heel belangrijk onderdeel van ons team. Zowel nu, als in de toekomst."

Fabrizio Romano meldt dinsdag dat Arsenal ook werk maakt van de contractverlengingen van Reiss Nelson en Martin Ødegaard. Saka maakte zijn debuut voor Arsenal in 2018 en ontwikkelde zich sindsdien van linksback tot rechtsbuiten, de positie waar hij ook dit seizoen furore maakt. De Engelsman kwam tot dusver tot 178 wedstrijden voor the Gunners, waarin hij goed was voor 37 doelpunten en veertig assists. Saka won tot dusver één FA Cup (in 2019/20) en één Community Shield (in 2020/21) met de Engelsen.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties