Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse promovendus betaalt tientallen miljoenen voor Seri

Laatste update:

De keuze van Seri voor Fulham, dat afgelopen seizoen via de play-offs naar de Premier League promoveerde, komt als een verrassing, aangezien hij in het verleden nog werd genoemd bij clubs als Manchester City en Barcelona. De afgelopen maanden zaten onder meer Chelsea, West Ham United, Napoli en Sevilla achter de handtekening van de middenvelder aan, maar hij heeft dus besloten om zijn loopbaan voort te zetten op Craven Cottage.

Nice maakt een mooie winst op de achttienvoudig international, die drie jaar geleden voor een miljoen euro op werd gepikt bij het Portugese Paços de Ferreira. In de afgelopen seizoenen speelde Seri 123 wedstrijden voor les Aiglons, waarin hij goed was voor 12 doelpunten en 26 assists. Bij de nationale ploeg van Ivoorkust was hij tot nu toe goed voor één doelpunt en drie assists.

Seri geeft aan opgelucht te zijn dat zijn overstap is afgerond: "Het was gisteren een lange dag, dus het is geweldig dat het nu allemaal rond is. Ik ben er klaar voor om te beginnen en ik kijk ernaar uit om de rest van de selectie te ontmoeten en om de spelers, de trainer en de staf te leren kennen. Ik ben opgetogen hier te zijn, het is een nieuw avontuur voor mij en ik hoop dat alles goed gaat."

Seri is overigens niet de enige speler die donderdag de overstap maakt van Nice naar Fulham, aangezien de Engelsen ook melding maken van de komst van Maxime Le Marchand. De 28-jarige centrale verdediger, die ook als linksback uit de voeten kan, ruilt Nice voor een niet nader bekendgemaakt bedrag na drie seizoenen in voor de Engelsen.

Een goede stap voor Jean Michaël Seri?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
13
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
11
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
10
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties