Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse promovendus haalt 37-jarige stopper: 'Hij heeft alles al gezien'

Laatste update:

Distin, 37 jaar, weet waar hij het over heeft. In 2001 stapte de stopper over van Paris Saint-Germain naar Newcastle United en een jaar later vertrok hij naar Manchester City. Na zes jaar bij the Sky Blues verhuisde Distin naar Portsmouth, en vervolgens dus Everton. "Spelen in de Premier League is een geweldige ervaring. Het is helemaal prachtig dat ik op mijn leeftijd nog steeds op dit niveau speel. Het gaat wel een zware klus worden", verwacht de routinier.

Manager Eddie Howe hoopt dat de spelers van Bournemouth garen spinnen bij de komst van Distin. "Hij is een speler die weet hoe het werkt. Ze kunnen altijd bij hem terecht, hij heeft alles al gezien. Daarom is hij nog steeds van grote waarde", verwacht hij. Eerder versterkte Bournemouth zich al met Artur Boruc, Adam Federici, Josh King, Tyrone Mings en Christian Atsu.

Zie jij Bournemouth in de Premier League blijven?

Meer nieuws

'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
38
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
19
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
10
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties