Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse selectie voor 'Oranje' bekend: 'Het zwaarste besluit dat er is'

Laatste update:

De meest besproken keuze van Southgate is om Kieran Trippier thuis te laten. De vleugelverdediger is voorbijgestreefd door Kyle Walker en Trent Alexander-Arnold. Ook Harry Winks, James Ward-Prowse en Nathan Redmond hebben de schifting niet overleefd. Southgate gaat in een reactie in op de absentie van Trippier en Winks. Hij erkent dat Trippier 'grote indruk' heeft gemaakt in het shirt van Engeland, maar laat de back nu toch thuis.

"Hij speelde een fantastisch WK en was een heel waardevol lid van onze selectie. Hij speelt altijd met passie voor Engeland. Maar Trent en Kyle hebben het seizoen enorm sterk afgesloten. Er is echte concurrentie om de posities. Een zwaardere beslissing hadden we niet kunnen nemen", aldus Southgate. Ook het thuislaten van Winks, eveneens speler van Tottenham Hotspur was een 'lastig' besluit, geeft hij aan.

Winks kampte dit seizoen met blessureproblemen en speelt met Tottenham op 1 juni de finale van de Champions League, vijf dagen voor het duel met Oranje. "Harry was een lastige, want hij heeft al een paar maanden niet gevoetbald en we kunnen hem niet zien trainen. Hij traint weer mee bij Tottenham, maar we zouden hem pas twee dagen voor de wedstrijd kunnen zien. Omdat we andere middenvelders tot onze beschikking hebben, hebben we dit besluit genomen."

De volledige selectie:

Doel: Jack Butland (Stoke City), Tom Heaton (Burnley), Jordan Pickford (Everton).

Verdediging: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Ben Chilwell (Leicester City), Joe Gomez (Liverpool), Michael Keane (Everton), Harry Maguire (Leicester City), Danny Rose (Tottenham Hotspur), John Stones (Manchester City), Kyle Walker (Manchester City).

Middenveld: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Ross Barkley (Chelsea), Fabian Delph (Manchester City), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Jordan Henderson (Liverpool), Jesse Lingard (Manchester United), Declan Rice (West Ham United).

Aanval: Harry Kane (Tottenham Hotspur), Marcus Rashford (Manchester United), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Raheem Sterling (Manchester City), Callum Wilson (Bournemouth).

-
Wie bereikt de finale van de Nations League?

Meer nieuws

'Overmars kan binnen een jaar grote winst maken op man van 14 goals'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
23

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties