Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse top grijpt mis: 'Ik leer hier van een topcoach en van topspelers'

Laatste update:

Met het langer vastleggen van Rice heeft West Ham een belangrijke slag geslagen met het oog op de toekomst. De drievoudig international van Ierland is dit seizoen een vaste waarde in het elftal van manager Manuel Pellegrini en wist zich naar verluidt gevolgd door vrijwel de gehele Engelse top. Onder meer Manchester United, Arsenal en Tottenham Hotspur zouden wel heil hebben gezien in zijn komst, maar Rice heeft er nu dus voor gekozen zijn toekomst te verbinden aan West Ham.

Rice is afkomstig uit de jeugdopleiding van Chelsea, maar stapte al op veertienjarige leeftijd over naar West Ham. Voor die club speelde hij inmiddels 51 officiële wedstrijden, waarvan 19 dit seizoen. "Ik word iedere week beter en leer hier van een topcoach en van topspelers", laat Rice, die ook als centrumverdediger uit de voeten kan, optekenen op de officiële website van the Hammers. "Ik ben nog altijd jong en ik denk dat het voor mijn ontwikkeling het beste is om mijn contract te verlengen."

Rice is met West Ham bezig aan een prima seizoen in de Premier League. Nadat de eerste vier competitiewedstrijden verloren gingen, zette men een indrukwekkende reeks neer. De laatste zes duels in de Premier League leverden vijf overwinningen op, waardoor het elftal van Pellegrini nu op de ranglijst terug te vinden is op een verdienstelijke negende plaats.

Zie jij Declane Rice ooit de Engelse top halen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
112
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties