Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Engelse topclubs concurreren met Barcelona in strijd om Kluivert'

Laatste update:

In een eerder stadium doken berichten op dat er door Ajax en Manchester United reeds onderhandeld werd over Kluivert, maar die geruchten werden door de aanvaller zelfs ontkend. Manchester United is echter niet de enige Engelse club die nadrukkelijk geïnteresseerd is in Kluivert, want ook Tottenham Hotspur, Arsenal en Chelsea hebben de achttienjarige vleugelaanvaller op de korrel.

Meer: Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK

Volgens talkSPORT gaan de Engelse topclubs komende zomer concurreren met Barcelona in de strijd om Kluivert. Recent zei de aanvaller in gesprek met Voetbal International dat hij voorlopig nog niet bezig is met een stap naar het buitenland. "Geloof me: ik zou op dit moment al naar een topclub kunnen gaan. Die mogelijkheden zijn er. Maar op dit moment, op deze leeftijd, zie ik daar nog geen rol voor mij weggelegd. Misschien wel over vier of vijf jaar. Dan zie ik mezelf nog wel de kant van een van die topclubs opgaan."

La Gazzetta dello Sport publiceerde dinsdag een lijst met de grootste talenten onder de twintig jaar en daarin is Kluivert de hoogste genoteerde Nederlander, op de zesde plaats. Ook Matthijs de Ligt (11e), Timothy Fosu-Mensah (39e), Teun Koopmeiners (96e) en Leandro Fernandes (97e) zijn in de lijst opgenomen. Kylian Mbappé is volgens de Italiaanse sportkrant momenteel het grootste talent ter wereld.

Denk jij dat Justin Kluivert volgend seizoen nog bij Ajax speelt?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
7
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties