Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Engelse topclubs houden ontwikkelingen in defensie Real Madrid in de gaten'

Laatste update:

De clubicoon is zeker van een basisplaats, maar het is de vraag wie zijn partner zal worden: Pepe of Varane. Laatstgenoemde klopt steeds harder op de deur en Pepe heeft nog maar een contract voor een seizoen bij Real. Momenteel wordt er niet onderhandeld over een nieuwe verbintenis en wanneer blijkt dat een transfer bespreekbaar is, dan zouden City en Chelsea willen toehappen. Dat claimt The People.

De 32-jarige Pepe speelt al sinds 2007 voor Real en kwam tot dusver tot 195 competitiewedstrijden voor de Koninklijke. Omdat Benítez twijfelt of het niet eens tijd wordt om Varane een vaste basisplaats te geven, zal er voorlopig niet worden gesproken over een nieuwe verbintenis. Overigens wordt ook Ramos in verband gebracht met een transfer, omdat Real niet aan zijn salariseisen wil voldoen, maar vooralsnog is er nog geen concrete belangstelling van andere clubs.

Real Madrid moet Pepe een nieuw contract aanbieden

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties