Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelse voetbalbond wil Balotelli wekenlang aan de kant houden

Laatste update:

De merkwaardige actie van Balotelli, die na de trap een rare val maakte, kon op weinig sympathie rekenen van Harry Redknapp, die zijn ploeg in het Etihad Stadium zag verliezen dankzij een benutte strafschop van de Italiaan in de allerlaatste minuut. "Hij schopte Scott tegen het hoofd", was Redknapp woedend. "Hij schopte hem met zijn hak in het gezicht en zorgde voor een snee in het gezicht van Parker."

"Niemand kan zeggen dat hij het niet deed, iedereen kan zien dat hij het deed." Balotelli begon de wedstrijd als wisselspeler, maar kwam in de tweede helft het veld in. Hij ontsnapte aan minimaal een tweede kaart en besliste ook de wedstrijd toen hij diep in blessuretijd onderuit werd gehaald. Als Balotelli akkoord gaat met de straf, mist hij in elk geval het Carling Cup-duel met Liverpool. Als de ex-speler van Internazionale in hoger beroep gaat, dient de zaak pas volgende week en kan hij wel op Anfield spelen.

Een bewuste trap?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties