Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Engelsen doen tevergeefs miljoenenbod op begeerde Moses Simon'

Laatste update:

De Nigeriaans international zou de Engelse clubs geïmponeerd hebben tijdens de confrontaties van Gent met Tottenham in de Europa League in februari, waarin de Belgen over twee wedstrijden met 3-2 zegevierden. Nu trachten de clubs uit Engeland de linksbuiten aan hun selectie toe te voegen, maar Gent zit niet te wachten op een vertrek. Het weigerde het bod van de promovendus en verlangt een bedrag van rond 14,5 miljoen euro.

Simon, die ook als schaduwspits uit de voeten kan, was in het seizoen 2013/14 op proef bij Ajax. Ook Liverpool en Tottenham waren destijds geïnteresseerd in de aanvaller, maar Simon zelf koos voor Amsterdam. Hij maakte zijn officieuze debuut in een oefenwedstrijd tegen De Graafschap, maar de Amsterdammers besloten toch niet met hem verder te gaan. Simon, die tot medio 2019 vastligt bij Gent, kwam afgelopen seizoen 38 keer in actie, waarin hij 5 keer scoorde.

Is Moses Simon goed genoeg om te slagen in de Premier League?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
3
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties