Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Engelsen kennen vraagprijs Feyenoord en bereiden eerste bod voor'

Laatste update:

Het Argentijnse medium Olé voegt hieraan toe dat Feyenoord onlangs al een bod van vijftien miljoen euro heeft ontvangen van Sevilla op de 23-jarige mandekker. Technisch directeur Frank Arnesen houdt echter vast aan een minimale vraagprijs van twintig miljoen euro, waardoor Leeds United voorlopig de beste papieren lijkt te hebben. Senesi en Feyenoord zijn evenwel nog niet officieel op de hoogte gebracht van de belangstelling vanuit Engeland, zo klinkt het.

'Feyenoord kan miljoenenbod vanuit de Premier League verwachten'

Een Premier League-club wil ver gaan voor een deal met Feyenoord.Lees artikel

Voetbal International meldde vorige maand nog dat trainer Dick Advocaat niet van plan is om Senesi al na één seizoen te laten vertrekken. Een aantrekkelijk bod van Leeds United kan echter voor een nieuwe situatie zorgen in De Kuip. De jonge verdediger heeft er ook nooit een geheim van gemaakt dat hij op termijn de stap wil maken naar een grote Europese competitie. Bielsa heeft in ieder geval tot 5 oktober de tijd om zaken te doen, want op die dag sluit het tweede deel van de zomerse transfermarkt.

Volgens berichtgeving van Olé heeft San Lorenzo, dat Senesi in 2019 voor circa zeven miljoen euro verkocht aan Feyenoord, een doorverkooppercentage van tien procent bedongen. Het is niet bekend of Senesi oren heeft naar een transfer richting Leeds United, dat voor het eerst in zestien jaar tijd weer actief is op het hoogste niveau in Engeland. Bij Feyenoord lijkt hij sowieso als basisspeler aan het nieuwe seizoen te beginnen. In zijn eerste jaar in Rotterdam kwam Senesi tot 25 wedstrijden.

Verwacht jij dat Marcos Senesi naar Leeds United vertrekt?

Meer nieuws

Antony toont zich bijzonder openhartig: 'Moeilijk, ik heb in stilte geleden!'
2
Mikautadze en FC Metz dichter bij degradatie na nederlaag bij Saint-Étienne
0
Opwarmer voor het EK valt compleet verkeerd bij Oranje-fans: 'Holy shit!'
41
Samuel Eto'o gaat diep door het stof na heftige tirade tegen bondscoach
7
Schietincident en dreigbrief moeten Di María bang maken: 'We wachten op je'
4
Georges Mikautadze verlaat Ajax definitief voor FC Metz; transfersom bekend
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties