Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Engelsen wachten af: 'Zou Depay wel meteen in de basis staan?'

Laatste update:

Tony Gale, die meer dan twee decennia op de Engelse velden speelde en nu analyticus is, heeft zijn twijfels. "Depay lijkt mij geen speler, die meteen in de basis zou staan, met het oog op de buitenspelers waarover ze nu beschikken bij United. Ze hebben Juan Mata, Antonio Valencia en Ashley Young: die is goed in vorm. Ik denk eerder dat Depay er eentje zou zijn voor de toekomst", meent Gale.

"Ik heb hem zien spelen tegen Turkije, dat was een beetje hit and miss. Hij koos soms voor de moeilijke oplossing en verprutste de makkelijke dingen. Nederland kwam in die wedstrijd niet zo vaak voorbij de Turkse verdediging en had geluk. Manchester United heeft op het moment bovendien geen buitenspelers nodig, ze hebben centrale jongens nodig", vindt Gale.

Stuart Pearce, voormalig bondscoach van Engeland Onder-21, was ook te gast bij de Engelse zender. "Louis van Gaal kent de Nederlandse markt goed en Depay zou wel wat zijn voor de toekomst. Het is interessant om te zien of United op de Nederlandse toer gaat, met twee wingers. Misschien is de interesse in Depay een indicatie in die richting", aldus Pearce.

Zou Memphis Depay meteen in de basiself komen bij Manchester United, denk je?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
1
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
39
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
23
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties