Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Enkelvoudig international wacht: 'Geen contact met Van Gaal, met Koeman wel'

Laatste update:

Tot dusver kwam de Amsterdammer slechts tot één duel in het shirt van Oranje. Dilrosun mocht in november 2018 21 minuten invallen tijdens het Nations League-duel met Duitsland (2-2). Op de vraag of hij niet al meer interlands had willen spelen reageert Dilrosun nuchter. "Het is gelopen hoe het is gelopen. Ik ben blij dat ik een interland heb mogen spelen."

Dilrosun geeft aan dat hij er nog steeds van droomt om vaker voor Nederland te spelen. "Het was natuurlijk wel een mooi moment, al moest ik ook weer geblesseerd uitvallen. Nu wil ik niet meer achterom kijken en vooral naar de toekomst. Wie weet kom ik daar wel weer. Daarom is het nu zaak voor mij om zo goed mogelijk bij Feyenoord te presteren."

"Elke speler die ooit in aanmerking is gekomen voor het Nederlands elftal blijft die ambitie houden, want je weet dat je het kan. Het is nu aan mij om het te laten zien en er alles uit te halen, zodat ik wellicht weer in aanmerking kom voor het Nederlands elftal", aldus Dilrosun, die in zijn eerste negen wedstrijden voor Feyenoord goed was voor drie treffers en twee assists. Met name op de nummer 10 positie maakte hij in de afgelopen wedstrijden indruk.

Dilrosun volgt Oranje niet per se op de voet, al kijkt hij de wedstrijden wel. Hij werd nog niet gebeld door Van Gaal. "Met Louis van Gaal heb ik niet echt contact gehad, maar met Ronald Koeman wel wat meer. Van Gaal niet." Na het WK in Qatar zal Koeman het leiderschap van Van Gaal overnemen. Daarmee keert de bondscoach die Dilrosun liet debuteren dus terug bij Oranje.

Javairô Dilrosun moet in deze vorm in aanmerking komen voor het Nederlands elftal.

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
6
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
15
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties