Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Enkelvoudig Oranje-international staat op straat na vertrek bij Feyenoord

Laatste update:

Krap twee jaar geleden nam Bakkal al eens afscheid van Feyenoord, maar toen op een hele andere wijze. Hij speelde in het seizoen 2011/12 als huurling een belangrijke rol in het team dat beslag legde op de tweede plaats. Bakkal scoorde negen keer en was constant basisspeler bij de volksclub. Hij prefereerde een lucratief avontuur bij Dinamo Moskou boven een vast contract bij Feyenoord, maar kwam bedrogen uit.

In Moskou speelde hij niet meer dan vier wedstrijden, allen als invaller. Feyenoord bood uitkomst en haalde hem op een tijdelijk contract terug. Bakkal was echter geen schim meer van de speler die hij was in het seizoen 2011/12. Feyenoord laat weten dat hij nu vertrokken is. Datzelfde geldt voor Samuel Armenteros, die overkwam op huurbasis van Anderlecht. Ook hij maakte geen onuitwisbare indruk. In tegenstelling tot Bakkal heeft hij nog wel werk: zijn contract in Brussel loopt nog door.

Is Otman Bakkal nog goed genoeg voor clubs uit het 'linkerrijtje' van de Eredivisie?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
1
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties