Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Enorm spandoek bezorgt De Jong kippenvel: 'Dat ik dit mag meemaken'

Laatste update:

Na het hijsen van het spandoek klonken er vijftien geluidsfragmenten door het stadion van hoogte- en dieptepunten van de afgelopen vijftien jaar. "Het is echt een hele mooie avond voor ons", vertelde trainer Henk de Jong na de 4-1 zege, in gesprek met Omroep Gelderland. "Vooral met het jubileum van de supportersgroep Brigata Tifosi."

"Dat is echt speciaal. Van die sfeeractie kreeg ik echt kippenvel, ik vroeg me echt af wat ik hier allemaal mee mag maken." Leden van Brigata Tifosi werkten drie maanden aan het spandoek en werden eerder al landelijk bekend vanwege het immense spandoek voor het thuisduel met Feyenoord ('Daor bunt wi-j weer') en de introductie van de Joker rondom de duels in de Jupiler League Play-Offs.

De Graafschap zat in de eerste helft niet lekker in de wedstrijd, maar ging toch met een tussenstand van 1-1 de rust in. Na de onderbreking trokken de Doetinchemmers het duel naar zich toe. De Graafschap staat nu boven de degradatiestreep. "We moeten dit blijven volhouden, want dan doen we een heel eind mee voor de rechtstreekse handhaving en dat zou lekker zijn", beaamde De Jong.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties