Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Enorme blunder Akinfeev wordt Rusland niet fataal

Laatste update:

Het niveau in de Arena Pantanal in Cuiabá was in de eerste helft niet om over naar huis te schrijven. Doelmannen Sung-Ryong Jung en Akinfeev werden wel een paar keer aan het werk gezet bij afstandsschoten, maar stonden steeds hun mannetje onder de lat. Sergei Ignashevich probeerde het van zeker dertig meter, maar trof de vuisten van Jung. Teamgenoot Yuri Zhirkov waagde eveneens een poging, maar mikte heel ver naast. Heung-Min Son, sterspeler en blikvanger van de Koreanen, had ook zijn avond niet.

De veelgeprezen aanvaller van Bayer Leverkusen mikte vroeg in de wedstrijd over na een snelle tegenstoot en schreef zo'n vijf minuten voor de pauze een waar dieptepunt van het WK in Brazilië tot nu toe op zijn naam. Chu-Young Park bezorgde hem de bal na goed voorbereidend werk en Son legde aan voor een schot, maar vuurde werkelijk hopeloos verkeerd en schoot de bal bijkans het stadion uit. Een licht fluitconcert viel beide landen ten deel na de tegenvallende eerste helft.

Na rust begon Rusland enthousiast en dwong Viktor Fayzulin de Koreaanse keeper al binnen veertig seconden tot een redding, op wederom een afstandsschot. Aan de overzijde moest Akinfeev weer ingrijpen en de bal in twee instanties pakken, net als even later bij een vrije schop van Young-Gwon Kim Er kwam iets meer lijn in het spel, maar nog steeds was er veelvuldig balverlies voor beide teams en bleven de mooie combinaties uit. Een gigantische blunder van Akinfeev brak de score uiteindelijk open in Cuiabá.

De Koreanen vielen aan en Keun-Ho Lee probeerde het voor de zoveelste keer van afstand. Zijn schot was goed, maar Akinfeev zag de bal recht op zich afkomen. Toch slaagde de Russische goalie erin de bal zijn eigen doel in te werken: via zijn handen ging de bal over zijn eigen hoofd en in het net. Akinfeev sloeg de handen voor het gezicht van schaamte, terwijl de Koreanen de treffer uitbundig vierden. Alsof Rusland die dramatische blunder nodig had om wakker te worden, stond het snel daarna weer 1-1.

Kersvers invaller Kerzhakov schoot binnen, nadat de Zuid-Koreanen achterin onder druk werden gezet en doelman Jung een eerste schot nog onschadelijk maakte. Verder doordrukken lukte het team van Fabio Capello, met 8,3 miljoen euro per jaar de best betaalde bondscoach op het WK 2014, echter niet. Zondag tegen België zal het beter moeten, willen de Russen mee doen om een plek in de achtste finales.

-
Wie gaat er naar de achtste finales?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
6
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
17
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
15
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties