Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Enorme blunder Ten Rouwelaar leidt nederlaag NAC bij Groningen in

Laatste update:

NAC begon desastreus aan de wedstrijd, of beter gezegd: Ten Rouwelaar begon desastreus. Een laag schot van Tjaronn Chery, ook nog eens uit een lastige hoek, leek een eenvoudig prooi te zijn voor de doelman, die zich echter volledig op de bal verkeek. De geroutineerde sluitpost zag het leer langzaam over zijn doelijn hobbelen. De gasten uit Breda hadden veel moeite om die valse start van zich af te schudden en stichtten in de eerste helft nauwelijks gevaar.

Pas tien minuten voor rust leek Sergio Padt voor het eerst echt aan het werk te worden gezet, maar de doelman van Groningen zag de inzet van Jeffrey Sarpong over zijn lat vliegen. De thuisploeg zette daar na de vroege 1-0 overigens ook weinig tegenover: een krachteloos schot van Dino Islamovic bleek een eenvoudige prooi voor Ten Rouwelaar, die in de slotfase van de eerste helft ook nog eens op de proef werd gesteld door Chery. Dit keer was de doelman echter wel attent en werd het gevaar simpel verijdeld.

Het was in de tweede helft aanvankelijk van hetzelfde laken een pak. Pas na tien minuten veerde het publiek even op na een schot van Chery, dat door Ten Rouwelaar met veel moeite tot hoekschop kon worden verwerkt. NAC leek daardoor ook wakker te schrikken en te beseffen dat er iets moest gebeuren. Dat leidde een sterke fase in van de Brabanders. Mats Seuntjens stuitte echter op Padt, waarna Erik Falkenburg de bal na een uitstekende aanval net iets te hoog mikte.

Er kwam daarmee iets meer zwier in de wedstrijd, zonder dat één van beide teams er echt in slaagde om het initiatief naar zich toe te trekken. NAC kreeg in het laatste kwartier nog wel één enorme kans om alsnog een punt aan het duel over te houden. Falkenburg zette Seuntjens vrij voor Padt, maar de jonge aanvaller van de bezoekers moest zijn meerdere erkennen in de doelman, die dankzij die cruciale ingreep de voorsprong voor zijn ploeg behield. Invaller Mimoun Mahi had daarna nog de kans om de score naar 2-0 te tillen, maar hij raakte de paal.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
6
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
43
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties