Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Van der Vaart en Van Hooijdonk zijn kritisch op duo van Nederland en eisen wissel

Laatste update:

"Het was een geweldige openingsfase van beide kanten", zegt Van der Vaart. "Ik heb echt genoten van de eerste twintig minuten." Nederland kreeg direct een grote kans in de persoon van Jeremie Frimpong, die veel te snel bleek voor zijn tegenstander Theo Hernández.

"Frimpong krijgt die bal net onder zich, en ik moet zeggen: de keeper pakt hem echt geweldig", aldus Van der Vaart. Na de goede kans voor Nederland waren de momenten vooral voor Frankrijk.

"In principe zijn we niet veel aan aanvallen toegekomen", haakt Van Hooijdonk in. De oud-spits haalt er twee dissonanten uit. "Dat heeft te maken met dat de aanvallers ontzettend veel balverlies hebben, met name centraal met Memphis Depay en Xavi Simons."

Simons kreeg een schietkans, maar produceerde slechts een rollertje. "Het schot van Xavi is technisch een slechte actie, hij schiet veel te snel."

Van der Vaart is eveneens teleurgesteld in Memphis en Simons. "Dat zijn de belangrijkste spelers, zeker in de counter. Als die hem steeds verliezen, dan kom je er niet uit. In het begin deden ze veel beter mee. We hadden geluk dat de Fransen ook steeds slechter gingen spelen."

Bij Frankrijk blinkt Griezmann uit, zo vinden de analisten. "We hebben ontzettend veel moeite om Griezmann op te pakken. Hij is de man waar het om draait." Frankrijk miste de grootste kans van de wedstrijd, toen Adrien Rabiot in plaats van zelf te schieten tevergeefs wilde afleggen op Griezmann.

"Normaal gesproken is dit 1-0 voor de Fransen, het was eigenlijk een trainingsgoal geweest", zegt Van Hooijdonk. "Maar Griezmann was bij elk gevaar van de Fransen betrokken."

Van Hooijdonk vraagt om een wissel. "Ik zou Xavi of Memphis wisselen en ik zou ervoor opteren om Joshua Zirkzee erin te zetten."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

14 transfervrije topspelers die deze zomer gratis zijn op te pikken
10
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Memphis Depay schaakt met 3 teamgenoten: foto's onthullen dagbesteding spelers
0
Spelers Georgië ontvangen gigantische bonus van miljardair na zege op Portugal
7
The Athletic zet Oranje buiten top 10 beste EK-landen: 'Koeman snapt het niet'
77
SC Heerenveen betaalt ruim negen ton en heeft uitstekende dribbelaar binnen
5

Meer sportnieuws

Reacties