Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Enorme 'bobbel in broek' van standbeeld ex-Ajax-kandidaat gaat viraal

Laatste update:

Het maken van het standbeeld kostte kunstenares Mercedes Saval enkele maanden werk. Afgelopen weekend werd het eerbetoon door haar onthuld in bijzijn vele River Plate-supporters. De kunstenares liet weten een bedoeling te hebben gehad met het uitvergroten van 'de ballen' van Gallardo. "In het voetbal zeggen mensen vaak dat je ballen moet hebben. Ik heb daarom dat lichaamsdeel wat prominenter gemaakt", legde ze in de krant La Nación uit.

Saval gaf daarnaast aan dat een ambtenaar die toezicht hield op het project iets wilde dat leek op het beeld van de Charging Bull in New Yorks Wall Street. Voorbijgangers wrijven vaak over de scrotum van dat beeld omdat het geluk zou brengen. Het standbeeld van Gallardo is een groot succes op social media en heeft geleid tot een hoop memes.

Gallardo leek niet van de leg door de aandacht die het standbeeld genereerde. "Ik wil mijn dankbaarheid betuigen aan mijn familie, mijn vrienden, mijn trainersstaf en de spelers waar we mee hebben samengewerkt. River Plate heeft een geweldige historie. Ik ben opgegroeid bij deze club en ik zal sterven bij deze club."

De Argentijnse succestrainer werd eind januari na het ontslag van Alfred Schreuder nog gelinkt aan een dienstverband bij Ajax. TyC Sports meldde destijds dat Gallardo een van de topkandidaten was om in de Johan Cruijff ArenA aan de slag te gaan. De trainer zou Ajax destijds volgens De Telegraaf hebben afgewezen.

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
35
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
224
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
11
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
30
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties