Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Enzo Zidane wil misère van vader vergroten: 'Het wordt vreemd'

Laatste update:

Via de officiële kanalen van Alavés vertelt Zidane, die deze zomer overkwam van Real Madrid, dat hij hoopt op minstens een punt tegen de Koninklijke. "Het wordt vreemd. Mijn hele leven draaide om Real Madrid. Ik speelde daar al vanaf mijn achtste", geeft de 22-jarige aanvallende middenvelder aan. "Ik heb alle leeftijdsgroepen doorlopen. Het wordt een bijzondere wedstrijd. Het is apart, maar dat is goed."

"Ik heb bij Alavés een warm welkom gekregen en deze club heeft me geholpen. Dat is belangrijk voor iemand die zijn leven omgooit. Ik heb nog nooit zo ver van mijn familie gewoond. Ik heb me goed kunnen aanpassen", concludeert Enzo Zidane. Vader Zinédine, de trainer van Real Madrid, hoopt niet dat zijn zoon tot scoren komt. "Want dit gaat echt ergens om", citeren de Spaanse media. "Ik ben wel blij voor hem. Hij is goed bezig en zit in een sterke spelersgroep. Morgen doet hij zijn best voor Alavés en ik voor Real Madrid."

-
Zie je Real Madrid eenvoudig winnen bij Deportivo Alavés?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties