Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Er is geen doellijntechnologie nodig om te zien dat dit een goal voor Ajax is'

Laatste update:

De Amsterdammers claimden in de allerlaatste minuut, diep in blessuretijd, een eigen doelpunt van Sven van Beek. Na lang beraad besloot VAR Ingmar Oostrom dat de bal niet volledig over de lijn was geweest.

Meer: Wordt dit de nieuwe Ajax-trainer? Henderson zou geen bezwaar hebben | Jordan Henderson spreekt zich uit over kritiek sinds zijn komst naar Ajax

"Ik wist niet dat er geen doellijntechnologie was in Nederland. Maar die technologie en een videoscheidsrechter zijn ook niet nodig om te zien dat het een geldig doelpunt was", concludeert Henderson na afloop vastberaden voor de camera van ESPN.

"Ik heb de beelden net binnen gezien en ik snap niet waarom er niet gewoon een doelpunt is toegekend. Kunnen jullie dat in de studio niet zien? Ik snap niet waarom dit geen goal is."

"Het is heel vreemd, want voor mij is het heel duidelijk als ik deze beelden zie. Dit is een honderd procent goal, geen twijfel over mogelijk. Erg teleurstellend dat dit doelpunt niet is toegekend", aldus Henderson.

Steven Berghuis reageerde even daarvoor begripvoller op de situatie. "Er is geen doellijntechnologie en als het bewijs ontbreekt, dan kan de scheidsrechter hem niet goedkeuren. Het is ongelooflijk moeilijk om te zien."

"Als je de bal zo ziet en je hebt geen doellijntechnologie, dan kan ik me voorstellen dat ze niet honderd procent zeker weten of de bal de lijn is gepasseerd. Dit moeten we gewoon accepteren, hoe moeilijk het ook is", zei de reserve-aanvoerder.

Meer nieuws

Arne Slot kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
0
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
0
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
12
Kwakman ziet grote verandering bij Ajax: 'Hij is een verademing, vol vertrouwen'
4
Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
36

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties