Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er is geen doellijntechnologie nodig om te zien dat dit een goal voor Ajax is'

Laatste update:

De Amsterdammers claimden in de allerlaatste minuut, diep in blessuretijd, een eigen doelpunt van Sven van Beek. Na lang beraad besloot VAR Ingmar Oostrom dat de bal niet volledig over de lijn was geweest.

"Ik wist niet dat er geen doellijntechnologie was in Nederland. Maar die technologie en een videoscheidsrechter zijn ook niet nodig om te zien dat het een geldig doelpunt was", concludeert Henderson na afloop vastberaden voor de camera van ESPN.

"Ik heb de beelden net binnen gezien en ik snap niet waarom er niet gewoon een doelpunt is toegekend. Kunnen jullie dat in de studio niet zien? Ik snap niet waarom dit geen goal is."

"Het is heel vreemd, want voor mij is het heel duidelijk als ik deze beelden zie. Dit is een honderd procent goal, geen twijfel over mogelijk. Erg teleurstellend dat dit doelpunt niet is toegekend", aldus Henderson.

Steven Berghuis reageerde even daarvoor begripvoller op de situatie. "Er is geen doellijntechnologie en als het bewijs ontbreekt, dan kan de scheidsrechter hem niet goedkeuren. Het is ongelooflijk moeilijk om te zien."

"Als je de bal zo ziet en je hebt geen doellijntechnologie, dan kan ik me voorstellen dat ze niet honderd procent zeker weten of de bal de lijn is gepasseerd. Dit moeten we gewoon accepteren, hoe moeilijk het ook is", zei de reserve-aanvoerder.

Meer nieuws

Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
3
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
6
Justin Bijlow spreekt zich uit over zijn huidige situatie bij Feyenoord
8
Programma, uitslagen en standen van het voetbaltoernooi op de Olympische Spelen
1
Dit is het eerste doelpunt van Liverpool onder manager Arne Slot
5
Deze 6 Eredivisie-spelers zijn de komende weken actief op de Olympische Spelen
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties