Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er is geen middenveld dat het middenveld van Feyenoord overspeelt'

Laatste update:

Rutten heeft Jordy Clasie, Karim El Ahmadi en Lex Immers voor handen en gebruikt Jens Toornstra, van origine een middenvelder, als valse rechtsbuiten. Bovendien zit Tonny Vilhena nog op de bank in Rotterdam-Zuid. "Er is geen enkel middenveld in Nederland, dat op dit moment dit middenveld kan overspelen", zegt Jacobs opgetogen in een interview met Feyenoord TV. "Iedereen heeft zijn handen vol aan Immers, aan Clasie, aan Toornstra, die gewoon een verademing is om te zien spelen."

"En dan nog met El Ahmadi erbij… dat is een geweldig middenveld. En dat weten ook de coaches van de tegenpartij, daarom is het zo verschrikkelijk jammer dat je in een korte fase die zes punten bent kwijtgeraakt", sombert Jacobs. Feyenoord verloor dit seizoen viermaal in de competitie; in augustus thuis tegen FC Utrecht (1-2), in september thuis tegen zowel Willem II (1-2) als Ajax (0-1) en kort voor de winterstop uit bij PSV (4-3).

Jacobs herinnert zich alle nederlagen nog scherp en vond vooral de verliespunten tegen FC Utrecht en Willem II, op papier toch mindere tegenstanders, betreurenswaardig. "En dan nog een onterechte 1-0 nederlaag tegen dat Ajax. Daar word ik nog doodziek van. Drie keer op de paal en lat in het begin! Die hadden gewoon met 4-0, 5-0 moeten verliezen. Ze schieten één keer op goal en ze winnen de partij", weet Jacobs nog. "En wat denk je van PSV, waar je bestolen bent?"

Feyenoord heeft het sterkste middenveld van de Eredivisie

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties