Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er is maar één plek voor het WK, dus het is logisch dat Engeland hulp kreeg'

Laatste update:

"Er is maar één plek voor het WK. Waarom zou Slowakije die krijgen als Engeland ook in dezelfde groep zit?", vertelde hij aan verslaggevers. "Ze geven natuurlijk altijd de voorkeur aan het grotere land. De scheidsrechter wist waarschijnlijk precies hoe hij het moest doen. Ik denk dat de scheidsrechter wachtte tot Skrtel een overtreding maakte, we waren er echt niet blij mee. We hebben vandaag mogelijk tegen meer gespeeld dan alleen Engeland."

"De Engelsen wisten daarna dat ze een speler meer hadden, dus het is logisch dat zij gingen aanvallen en meer druk zetten. Maar ze kregen geen grote kansen, dat is waar wij het meest van balen. Als ze geweldig spel hadden laten zien en een mooie goal hadden gemaakt, dan zouden we zeggen dat het oké is, maar niet zoals nu, met een doelpunt in blessuretijd", sluit hij af.

Vind jij dat Martin Skrtel terecht van het veld werd gestuurd?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
16
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
15
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties