Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er is 85 miljoen euro op mij geboden, maar ik ga niet weg bij Real Madrid'

Laatste update:

De international van Colombia werd in verband gebracht met een aantal clubs uit de Premier League; zo zou Manchester United zelfs een bod gedaan hebben. James zelf bevestigt dat er aanbiedingen zijn binnengekomen in Madrid, al zegt hij niet vanuit welke hoek. "De club heeft een bod van 85 miljoen euro gehad, maar ik ga niet weg uit Madrid."

James wil slagen in Madrid, zo geeft hij te kennen. "Ik ga knokken voor mijn plek, ik wil mijn plek verdienen. Dat is mijn droom. Ik blijf bij Real Madrid, hier zal ik slagen", verzekert de aanvallende middenvelder.

Is James Rodríguez goed genoeg voor Real Madrid?

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
4
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
21
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
11
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties