Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er is momenteel geen dominant team in Nederland'

Laatste update:

De competitie wordt nu aangevoerd door PEC Zwolle, met dertien punten uit vijf wedstrijden. PSV volgt met elf uit vijf en daarna komen FC Twente en Ajax. Feyenoord boekte twee zeges na drie nederlagen en is nu opgeklommen naar plaats twaalf. Hiddink zegt in gesprek met RTV Rijnmond dat de doelstelling van de Rotterdammers wat voorzichtig is. Dinsdag bracht Feyenoord naar buiten 'bij de eerste vier' te willen eindigen.

Hiddink vindt dat de volksclub zich niet zo kan indekken, met name vanwege de jonge spelers die er zijn. "Dan geef je ze een excuus. Dus laat ze er maar mee om gaan. Ook de jonge jongens. Laat ze maar voelen dat ze moeten en als ze daar goed doorheen komen worden ze alleen maar een betere speler", vindt Hiddink. Hij vindt het moeilijk een team te noemen dat de uitgesproken favoriet is voor het veroveren van de titel.

"Er is momenteel geen dominant team in Nederland. Ik heb zaterdag PSV gezien, die hebben nu dezelfde omwenteling als Feyenoord gemaakt door allerlei jonge spelers op te stellen. Maar Ajax is ook niet stabiel en dus is er geen enkel team dat er bovenuit steekt. Een grote club als Feyenoord moet toch ook weer eens mee op de deur slaan", geeft Hiddink aan bij de regionale radio- en televisiezender.

Zie jij al een dominant team in de Eredivisie?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
2
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
2
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties