Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er is nog niks concreet geworden en er lijkt ook niks concreet te worden'

Laatste update:

De goalie begon zondag met Utrecht aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en verwacht gewoon bij de ploeg van Erik ten Hag te zullen blijven. "Er wordt altijd wat gespeculeerd, maar ik ben er niet mee bezig", zegt Ruiter tegen RTV Utrecht. "Natuurlijk hoor je tijdens de zomer en je vakantie weleens een club voorbijkomen, maar niks is concreet geworden en er lijkt ook niks concreet te worden."

De 28-jarige Ruiter weet wel dat in de voetballerij alles snel kan veranderen: "Als ik nu zeg dat er niks is en er komt volgende week een club, dat kan zomaar gebeuren. Maar ik weet op dit moment van niks en houd nergens rekening mee", zegt de sluitpost, die in de zomer van 2012 werd overgenomen van FC Volendam en tot dusver 94 competitiewedstrijden voor Utrecht speelde.

Édouard Duplan
FC Utrecht hoopt het aflopende contract van Édouard Duplan te kunnen verlengen. Erik ten Hag bevestigt in De Telegraaf dat hij de aanvaller er graag bij wil houden: "Om zijn voetbalkwaliteiten, maar ook om zijn rol in de groep. Ik vind hem een meer dan belangrijke speler", maakt de opvolger van Rob Alflen duidelijk. De 32-jarige Duplan heeft er al vijf seizoenen bij Utrecht op zitten.

Robbin Ruiter is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
9
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
22
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
23
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties