Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er is nogal een verschil tussen Callums tackle en Suárez' beet'

Laatste update:

In gesprek met Sky Sports legt de coach uit waarom hij denkt dat de FA de juiste beslissing nam. Hij wuift vergelijkingen met de tackle van Callum McManaman op Massimo Haïdara (die onbestraft bleef) resoluut weg. "Het zijn compleet verschillende acties. Er is nogal een verschil tussen iets dat gebeurt wanneer je je normaal gedraagt en wanneer niet. Callum probeerde de bal te veroveren en gleed daarna door."

"Dat is iets heel anders dan onsportief gedrag met een agressieve toon. Ik denk dat er geen twijfel over hoeft te bestaan over Suárez' schorsing. Iedereen is het erover eens dat het fout gedrag was en dat gaf hij zelf als eerste toe", aldus Martínez. "We moeten alleen weten waar de FA de strafmaat op heeft gebaseerd en of ze zijn vorige acties mee hebben genomen in hun overwegingen. En het vorige incident in Nederland."

Bekijk hier de tackle van Callum McManaman op Massimo Haïdara:

Had Callum McManaman ook lang geschorst moeten worden?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
25
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
50
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties