Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er is ook belangstelling van andere clubs voor Marco'

Laatste update:

Marcel Brands en Phillip Cocu hebben allebei al enkele keren aangegeven Van Ginkel graag opnieuw te verwelkomen bij de club. Punt is echter dat hij nog een contract voor twee seizoenen heeft bij Chelsea en dat Antonio Conte nog geen duidelijk signaal heeft afgegeven. Dat signaal komt er ook niet binnen nu en een paar dagen, zo verzekert Van Ginkels zaakwaarnemer Kees Ploegsma aan Voetbal International.

"Ik verwacht pas half augustus duidelijkheid. Dat hij niet bij de 24 spelers zat voor het trainingskamp in Oostenrijk, zegt verder niks. Dat is vooraf allemaal besproken", aldus Ploegsma. Hij legt uit dat alle internationals van Chelsea nog ontbraken voor die trip en dat Conte zijn Nederlandse pion op het middenveld graag nog aan het werk wil zien. Pas daarna zal duidelijk worden hoe de toekomst van Van Ginkel eruit ziet.

Zelf weet Van Ginkel het wel: een nieuw jaar bij PSV lijkt hem wel wat. "Marco heeft daar een heel goed half seizoen gehad en is er vrij zeker van speeltijd. Er is ook belangstelling van andere clubs voor Marco. Eigenlijk ligt hij altijd wel goed in de markt. Hij is een box-to-box-middenvelder met scorend vermogen, daar zoeken veel clubs naar."

Denk je dat PSV komend seizoen zal kunnen beschikken over Marco van Ginkel?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties