Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er is verschil tussen hoe PSV-fans beleven dat het gaat en hoe het echt gaat'

Laatste update:

Gerbrands begon op 1 juli al in het Philips Stadion en is nu 109 dagen aan het werk bij PSV. De eerste tachtig dagen zijn het meest geschikt om veranderingen door te voeren, geeft Gerbrands aan in een interview met het Algemeen Dagblad. "Om je stempel te drukken, om desnoods te botsen met mensen als dat moet. Ga je daarna pas dingen veranderen, dan ziet men je als verrader. Na die tachtig dagen ben je onderdeel van de organisatie en medeplichtig voor hoe alles gaat."

In Eindhoven hunkert men naar de landstitel: de laatste keer dat PSV de beste was van het land was in het seizoen 2007/08 onder Ronald Koeman. Gerbrands zegt dat hij die hunkering overal wel kan voelen en proeven. Op dit moment gaat het weliswaar goed met de club, want de koppositie wordt ingenomen, maar toch merkt Gerbrands dat de beleving anders is. "Je merkt dat er een verschil zit tussen hoe men beleeft dat het gaat en hoe het feitelijk gaat. Die spagaat tref ik aan."

Op de vraag of PSV in zijn ogen minstens om de twee jaar kampioen moet worden, zegt de algemeen directeur: "Als je de tweede begroting van Nederland hebt, moet je gewoon elk jaar om de titel spelen. En die titel ook geregeld eens pakken. Klaar, geen excuses. De selectie die er nu staat, vinden wij met z'n allen kampioenswaardig", vindt Gerbrands. Hij is blij dat collega Marcel Brands erin slaagde Memphis Depay en Georginio Wijnaldum aan boord te houden en wil als directie Phillip Cocu zo goed mogelijk blijven steunen.

Wordt PSV dit seizoen weer eens landskampioen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
6
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
41
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties