Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er is wat meer spanning, maar we kunnen historie schrijven met Jong Ajax'

Laatste update:

Dani de Wit geeft aan dat zijn ploeg het niet makkelijk had in Volendam, al bleef het geloof in een goede afloop wel altijd bestaan: "We creëerden wel een paar kansen en kwamen niet echt in de problemen, hoewel zij ook een keer heel gevaarlijk voor de goal kwamen. Ik had het idee dat de ruimtes tussen onze achterhoede en aanval heel groot waren. Het voetbal was goed, maar in de omschakeling kon Joey Veerman de bal overal wegleggen en dan was Volendam gevaarlijk in de counter."

Met de kampioenswedstrijd voor de boeg begint de spanning bij de Amsterdamse talenten ook toe te nemen, maar de middenvelder gaat ervan uit dat hijzelf en zijn ploeggenoten hier mee om zullen weten te gaan: "Nog één wedstrijdje en dan hebben we 'm. We gaan ons net zo voorbereiden als normaal, al merk je nu al dat er meer spanning bij komt kijken. Al die media, maar je speelt ergens voor en we kunnen historie schrijven met Jong Ajax. En dat gaan we zaterdag doen", sloot hij af via de officiële kanalen van zijn club.

Denk jij dat Jong Ajax kampioen gaat worden van de Jupiler League?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
22
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties