Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er is wel interesse, maar niks waar ik 'ja' tegen ga zeggen'

Laatste update:

De 27-jarige Van der Heijden beschikt over een aflopend contract bij Vitesse en heeft al een tijdje geleden duidelijk gemaakt dat hij graag een buitenland avontuur aan wil gaan. De mandekker hoopt op een club uit de Bundesliga of Primera División en zegt dat de interesse toeneemt: "We zijn er druk mee bezig. Er is wel interesse, maar niks waar ik 'ja' tegen ga zeggen", maakt Van der Heijden duidelijk aan Voetbal International.

De wedstrijden tegen PEC Zwolle zouden dus wel eens de laatste duels van Van der Heijden in Nederland kunnen worden. De verdediger benadrukt echter dat hij daar niet op rekent: hij gaat ervan uit dat Vitesse, na PSV de best presterende ploeg in de Eredivisie in 2015, PEC aan de kant zal zetten en de finale van de play-offs zal bereiken.

Denk jij dat Jan-Arie van der Heijden in een Europese topcompetitie terecht zal komen?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties