Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er kan veel gebeuren, een club als Ajax won toen ook verdiend de CL'

Laatste update:

"Voor een club als Tottenham is het lastig om de Champions League te winnen, maar we moeten geloven in onze kansen. Dan kun je het gevecht aangaan met ploegen als Real Madrid, Barcelona en Bayern München", vertelde hij tijdens een perspraatje. "In voetbal kan veel gebeuren. Toen Olympique Marseille en Ajax (in 1993 en 1995, red.) de Champions League wonnen, toen verdienden ze het ook. Zij hadden geweldige elftallen."

Tottenham heeft de laatste weken moeite om het net te vinden, al lijkt dit probleem door een terugkerende Harry Kane deels opgelost te gaan worden. Het duel met die Werkself komt waarschijnlijk nog te vroeg, maar aankomend weekend wordt hij weer verwacht in de kraker tegen Arsenal. Tot die tijd heeft Pochettino vertrouwen in de spelers waarover hij nu beschikking heeft, waaronder Vincent Janssen: "Agressief zijn met je energie, dat is belangrijk. Mijn spelers weten echt wel hoe ze moeten schieten. Soms gaat het meer om het gevoel van vrijheid, schieten wanneer het kan."

Denk jij dat Tottenham Hotspur een goede kans maakt op de eindzege in de Champions League?

Meer nieuws

NAC schakelt na mislopen van Vaessen snel met presentatie van nieuwe doelman
1
Eén mogelijke EL-tegenstander hoopt massaal dat Ajax uit de koker komt
3
Van der Vaart weigert Mikautadze te complimenteren na 'toevalstreffer' op EK
12
Ruud Gullit geeft reactie op enorme ophef over geschminkte Oranje-fans
0
Programma, uitslagen en standen van het EK: favoriet Portugal aan het werk
2
Uitblinkende Arda Güler schiet Cristiano Ronaldo na 20 jaar uit recordboeken
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties