Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er komen voetballers naar Barcelona die indruk zullen maken op de fans'

Laatste update:

"Barcelona moet elke zomer renoveren en zich versterken", zo benadrukte voorzitter Josep Maria Bartomeu na de bekerfinale tegen Deportivo Alavés (3-1). "De mensen zullen spelers zien komen en zien gaan. Er komen voetballers naar Barcelona die indruk zullen maken op de fans. Er zullen ook namen komen bij wie dat minder het geval is. We weten in ieder geval wat ons in de zomer te doen staat."

Barcelona is ook van zins om talenten door te laten stromen, van Barcelona B naar de A-selectie. "Het is belangrijk dat de spelers iets meer kunnen bieden, en de wil om te winnen. Het maakt niet uit waar ze vandaan komen, uit de jeugd of van een andere club. We hebben in ieder geval een goede basis en een sterspeler: Lionel Messi."

Barcelona heeft een teleurstellend seizoen achter de rug

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties