Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'

Laatste update:

"Ik heb twee kansen gehad om bij Portugal aan de slag te gaan, maar het kwam niet op het juiste moment voor mij."

De laatste keer dat Mourinho benaderd werd door Portugal was in zijn tijd als coach van Roma, waar hij vanaf 2021 werkzaam was. "Ik heb de laatste keer mijn keuze een beetje emotioneel gemaakt. Ik besloot om bij Roma te blijven. Ik heb een fout gemaakt."

Mourinho won in 2022 met Roma de Conference League ten koste van Feyenoord en stond een jaar later in de finale van de Europa League, die verloren werd van Sevilla. In het derde seizoen van Mourinho bij Roma vielen de resultaten tegen. Eind januari werd de Portugees de laan uitgestuurd.

Mourinho baalt ervan hoe het gelopen is. "Ik voelde me heel erg verbonden met de fans daar."

Tot nu toe was Mourinho alleen werkzaam als clubcoach, maar als het aan de trainer zelf ligt komt daar snel verandering in. "Ik denk dat Portugal me een derde keer gaat vragen. Dan zal ik de baan aannemen. Hopelijk zal de generatie van dan net zo goed zijn als die van nu."

Mourinho heeft hoge verwachtingen van zijn vaderland komend EK. "Portugal heeft een geweldig team. Het is een van de beste drie teams in Europa, zou ik zeggen, en een van de beste vijf in de hele wereld."

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
1
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
1
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
6
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties