Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er lopen daar niet voor niets jongens van een heel goede Engelse club'

Laatste update:

Fraser noemt Vitesse, de komende tegenstander van ADO, een ploeg met 'vooral heel veel individuele kwaliteiten'. "Er lopen daar niet voor niets jongens rond van een heel goede club uit Engeland. De specifieke individuele kwaliteiten die ze hebben maken het voor ons lastig", laat de coach weten via de clubkanalen.

De coach roemt ook de spelopvatting van Vitesse. "Een ploeg die heel graag naar voren denkt en handelt." Toch ziet Fraser ook mogelijkheden, omdat je volgens hem altijd kansen krijgt tegen een dwingend spelende ploeg. Vorig seizoen won Vitesse met 6-1 van ADO. Fraser noemt dat 'een terechte maar geflatteerde overwinning'.

-
Denk je dat ADO punten pakt bij Vitesse?

Meer nieuws

Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
0
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23
AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
26
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
5
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties