Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er speelde van alles in de privésfeer, op de club weten ze waar ik over praat'

Laatste update:

"Er speelde van alles rond mij in de privésfeer, tijdens de eerste helft van het seizoen. Ik praat er liever niet over, maar het had duidelijk invloed op mijn spel", zegt Ghoochannejhad, die zegt dat de reden niets met voetbal te maken had. De dertigjarige aanvaller zegt dat de focus weer terug is en dat hij opgetogen is dat hij de vervelende periode heeft afgesloten.

"Tijdens het afgelopen half jaar was ik gewoon heel druk met andere dingen en daar had ik het moeilijk mee. Op de club weten ze waar ik over praat. Ze hebben me de tijd gegeven om het op te lossen", aldus de Iraniër, die zegt dat de Friezen iets goed te maken hadden tegen Willem II (2-0). "We hebben ons meedogenloos getoond. Het is nu aan ons om deze overwinning een goed vervolg te geven en de fans terug te winnen."

Verwacht jij dat sc Heerenveen in het linkerrijtje eindigt?

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
10
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
29
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties