Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er waren teams die ons wilden loten, maar wij zijn ook blij met Arsenal'

Laatste update:

Jardim loopt overigens niet weg voor het feit dat the Gunners de favoriet zijn voor het behalen van de kwartfinale. "Arsenal heeft zich ontwikkeld, ze hebben nu een betere ploeg dan twee of drie jaar geleden", vertelt de coach in de Engelse media. "Maar niet alleen hun fans waren blij na de loting, dat waren wij ook. Het is duidelijk dat er teams waren die hoopten dat ze Monaco zouden loten, maar dat betekent niet dat we minder ambitieus zijn."

Dat de Monegasken niet de favoriet zijn, is voor Jardim geen probleem. "Dat zijn we nooit geweest in dit toernooi, maar we eindigden wel als eerste in een groep met Benfica, Zenit Sint-Petersburg en Bayer Leverkusen", benadrukt de veertigjarige Portugees. "Ook nu verwacht niemand iets van ons, maar dat hoeft ons er niet van te weerhouden om de kwartfinale te bereiken", meent Jardim.

Berbatov kent Arsenal goed uit zijn periode in Engeland, waar hij voetbalde voor Tottenham Hotspur, Manchester United en Fulham. "Ik heb mijn ploeggenoten dan ook verteld dat het lastig zal worden. Wij zijn de underdog. Toch gaan we naar Londen voor een goed resultaat. We zijn goed voorbereid en hopelijk lukt het ons. Voor mij is het mooi om hier weer terug te zijn", zegt de Bulgaarse routinier.

UEFA Champions League
AS Monaco
0 - 2
Arsenal
Denk je dat AS Monaco woensdag wint van Arsenal

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties