Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er waren wel moeilijke momenten, maar opgeven deed ik niet'

Laatste update:

De 23-jarige spits is erg blij dat hij in januari besloot Monaco te verlaten voor Rome. "Mijn grote droom was altijd om te slagen in de Serie A en die droom heb ik waargemaakt, zij het door veel hard werken en met vallen en opstaan", aldus de Italiaan. "Ik heb de kracht om door te gaan nooit verloren. Er waren moeilijke momenten in mijn loopbaan, maar opgeven deed ik niet", blikt hij trots terug op de clubsite van Roma.

"Het was best een verrassing toen de club me belde", geeft hij toe, "maar wel een leuke verrassing. Sinds de transferperiode echt van start ging was Roma mijn eerste keus en ik voelde al direct vertrouwen. Ik ben hier gekomen om het keerpunt in mijn carrière te beleven. Alles is nu positief, maar ik moet wel zo doorgaan... de weg is nog lang", weet El Shaarawy.

Denk jij dat Stephan El Shaarawy nu langer goed blijft presteren?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties