Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er was echt altijd een scout voor Jan, ongelooflijk'

Laatste update:

Oblak deed het in de seizoenen voor zijn overstap naar Madrid niet meteen heel goed bij Benfica, maar manifesteerde zich daar na een aanloop alsnog. In het begin van zijn loopbaan stond hij onder contract bij Olimpija Ljubljana in zijn vaderland en viel hij al een beetje uit de toon. Fernando Abreu speelde er met hem samen en zegt tegen Goal dat Oblak nooit met anderen meereed naar de training.

"BMW was de partner van Olimpija, dus ze leenden iets van vijftien auto's uit voor de selectie", weet Abreu nog. "Maar Jan was nog jong en mocht nog niet rijden. Hij kwam dus iedere dag op de fiets naar de training, vijftien kilometer. Ondanks zijn jonge leeftijd was hij al wel heel volwassen. Hij was altijd kalm en koelbloedig en kreeg het voor elkaar om een meer ervaren keeper naar de bank te verwijzen", aldus Abreu.

"De trainersstaf eiste veel van Jan, meer dan ze van de anderen eisten, omdat hij nog jong was. Zelfs al redde hij ons meerdere keren in wedstrijden. Er was elke wedstrijd een scout voor hem aanwezig, het was echt ongelooflijk. Hij was nog maar een jongen en toch was hij het over wie ze het alleen maar hadden toen we eens op trainingskamp gingen in Italië. Het was al vroeg duidelijk dat hij een mooie loopbaan voor zich had, hij verdient het echt", zegt Abreu lovend.

Jan Oblak hoort dit seizoen bij de vijf beste doelmannen in Europa

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
18
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties