Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er was niet tegen te vechten bij Ajax, dan moet je verder kijken'

Laatste update:

"Hij was heel erg met ons bezig en maakt ons als selectie echt beter. Mijn band met hem was heel goed. Hij zag het heel erg in mij zitten, dat sprak hij ook uit", zegt de 22-jarige defensieve middenvelder in een interview met ELF Voetbal. El Mahdioui voelde veel vertrouwen van Jonk en had het lastig met het vertrek van de oud-voetballer bij Ajax.

"Ik begrijp best dat het voor veel supporters van Ajax balen was. Jonk is namelijk echt een heel goede trainer die de talenten echt beter maakte", aldus El Mahdioui, die onder Jaap Stam en Andries Ulderink minder aan spelen toekwam. "Van aanvoerder van Ajax Onder-19 werd ik tribuneklant bij de beloften. Eigenlijk al vanaf het begin. Dat was moeilijk. Ze zagen het niet in me zitten."

Toen El Mahdioui wél minuten mocht maken, liet hij geen goede indruk achter. "Maar ik mocht nooit blijven staan. Dat was wel moeilijk te begrijpen. Ik deed er alles aan om te mogen spelen en ik presteerde best goed. Maar er was niet tegen te vechten. Dan moet je verder kijken", aldus de middenvelder, die zelfverzekerd blijft: "Ik ben goed genoeg voor Ajax 1."

Is Aschraf El Mahdioui goed genoeg om momenteel bij Ajax 1 te zitten?

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties