Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er werd een wapen tegen het hoofd zijn vrouw gezet en de kinderen keken toe'

Laatste update:

"Dat twee topscheidsrechters zijn aangehouden, hakt er nogal in hier. Dan is de link naar 'getrukeerde wedstrijden' snel gelegd", aldus Vandenbempt, geciteerd door de NOS. Hij moest terugdenken aan de degradatie van Westerlo in 2017. "Westerlo heeft een verzoek tot strafrechtelijk onderzoek ingediend nadat het twee seizoenen geleden degradeerde. Mouscroun redde het toen net, maar ook daar speelde van alles. De club was eigenlijk in bezit van makelaars, dat mag niet volgens de FIFA en toen heeft die club wat regeltjes omzeild."

De zaakwaarnemers Dejan Veljkovic en Mogi Bayat zijn belangrijke verdachten in het onderzoek. Laatstgenoemde werd woensdagochtend van zijn bed gelicht door de politie."Ze vielen bij zonsopgang binnen bij mijn cliënt. Er werden deuren ingebeukt en er werd zelfs een wapen tegen het hoofd van mevrouw Bayat gezet. En dat terwijl de kinderen toekeken. Het leek wel om terroristen te gaan", beklaagt advocaat Jean-Philippe Mayence zich bij la Dernière Heure.

"Ik begrijp dat er vroeg moet worden ingegrepen, maar mensen behandelen alsof ze een gevaar zijn voor de openbare veiligheid. Dat was niet nodig misschien", aldus Mayence, die nog niet kon vertellen hoe het met zijn cliënt gaat en waar hij precies van verdacht wordt. "We hebben gevraagd of we met hem mogen spreken, maar dat werd ons geweigerd. Het verhoor zou voor vanavond of morgen zijn. We wachten af."

Behalve de zaakwaarnemers werden eerder op de dag ook Club Brugge-trainer Ivan Leko en scheidsrechters Bart Vertenten en Sebastien Delferière meegenomen voor ondervraging. Het zou gaan om twee verschillende onderzoeken. Aan de ene kant bekijkt justitie financiële fraude en witwassen van geld in de voetbalwereld, aangezien zaakwaarnemers constructies zouden gebruiken om in België te ontsnappen aan belastingen. Daarnaast loopt er een onderzoek over matchfixing in de Jupiler Pro League.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
63
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
12
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties