Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er werd getwijfeld, maar vanaf dag één bij PSV zag ik hoe sterk hij was'

Laatste update:

De oudste van de twee broers De Jong, die voor aanvang van dit seizoen zelf naar Newcastle vertrok, had het liefst gezien dat zijn voormalig ploeggenoten onder leiding van trainer Frank de Boer opnieuw landskampioen waren geworden. Met de titel voor zijn broertje kan hij echter ook goed leven, vertelt de van een blessure herstelde middenvelder aan De Telegraaf.

Meer: PSV is officieus landskampioen na grootste uitzege ooit in clubgeschiedenis: 0-8

"Uiteindelijk is zijn keuze voor PSV een uitstekende geweest", doelt hij op de moeizame jaren die Luuk de Jong had bij Gladbach en the Magpies. "Hij heeft volop gescoord en heeft een titel achter zijn naam. Hij verdient dit. Aan het begin van het seizoen, toen hij een aantal duels niet scoorde, merkte ik dat er aan hem werd getwijfeld. Maar vanaf de eerste dag bij PSV zag ik hoe sterk hij aan de bal was. Ik zag dat hij juist door zijn ervaring in de Bundesliga en in Engeland enorm gegroeid is."

Denk je dat PSV ook zonder Luuk de Jong landskampioen was geworden?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
42
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties