Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er zal een oplossing komen en ik hoop dat Mourinho er onderdeel van zal zijn'

Laatste update:

De voormalig algemeen directeur van Manchester United stelt in gesprek met de BBC dat er bij the Red Devils geen ruimte is voor een persoonlijke vete tussen Mourinho en Woodward. "Ze moeten een oplossing vinden voor het probleem. Manchester United is groter dan ieder individu, zo is het altijd geweest", vertelt Kenyon. "Er zal een oplossing komen en ik hoop dat Mourinho er onderdeel van zal zijn, want hij is bijzonder vaardig."

Begin deze week meldden onder andere de Daily Mirror en de Daily Mail dat Mourinho met 'negatief gedrag' voor ernstige interne spanningen zorgt bij Manchester United. Daarnaast zou Mourinho met bepaalde uitspraken kwaad bloed hebben gezet bij enkele spelers, waaronder Anthony Martial. Kenyon is gecharmeerd van de kwaliteiten van Mourinho en denkt dat The Special One ervaren genoeg is om de situatie niet verder te laten escaleren.

"Mourinho is een van de beste coaches ter wereld, maar is de situatie bij Manchester United op dit moment ideaal? Nee", vervolgt de voormalig beleidsbepaler. "Ik denk dat de mensen bij Manchester United de eersten zullen zijn die dat zullen erkenen. José beschikt over alle benodigde kwaliteiten, zo heeft hij laten zien, maar ik denk niet dat hij zich op dit moment blij voelt. Datzelfde geldt voor de club en de supporters."

José Mourinho is niet langer de geschikte manager voor Manchester United

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties