Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er zaten echt mooie clubs tussen, maar voor Ajax was het onbespreekbaar'

Laatste update:

"Natuurlijk is er gesproken over een verhuur in de afgelopen window", erkent Schuurs in een interview met Voetbal International. "Het had ook gekund. Er waren mooie Eredivisie-clubs en zelfs clubs uit het buitenland. Welke? Dat kan ik niet zeggen, maar er zaten echt mooie clubs tussen. Maar voor Ajax was het onbespreekbaar." Schuurs is niet ontevreden over de beslissing van de clubleiding om hem in Amsterdam te houden. "Ik voel namelijk dat ik heel dicht tegen de basis aan zit. Dat merk ik door gesprekken en de trainingen."

Justin Kluivert: 'De stap naar het buitenland wordt vaak onderschat'

"Ajax heeft vertrouwen in me en het zegt ook iets dat er genoeg clubs interesse in mij hebben", vervolgt Schuurs, die in de Johan Cruijff ArenA vastligt tot medio 2022. "Het betekent dat ik goed bezig ben. Ik heb me dit seizoen bewezen in de wedstrijden dat het moest. Door de blessure van Joël kan dit zomaar het moment zijn dat ik er moet staan. Dat is dé kans die ik dan moet pakken." Schuurs kwam in anderhalf jaar tijd tot 17 duels in de hoofdmacht van Ajax, tegenover 31 optredens namens Jong Ajax.

Schuurs krijgt vaak te horen dat hij meedogenlozer moet worden. De jonge stopper verwijst in dat kader naar enkele collega's in de defensie van Ajax. "Joël en Daley (Blind, red.) hebben het ook niet van nature in zich, terwijl ze wel iedere week fantastisch spelen." Schuurs heeft er nog een concurrent bij in de persoon van Edson Álvarez, die door Ten Hag steeds meer wordt gezien als centrale verdediger. "Hij is net als Lisandro Martínez een felle speler, fysiek sterk in de duels. Maar ik heb heel veel vertrouwen in mezelf. Ik weet wat ik kan en ik ga nu alleen nog maar voor de eerste plek. En ik weet dat ze bij Ajax ook altijd een goede voetballer centraal in de verdediging nodig hebben."

Perr Schuurs verdient een basisplaats bij Ajax

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
44
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
68
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties