Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Er zijn nog altijd bloedfanatieke supporters, die niet blij zijn met Vermeer'

Laatste update:

Vermeer verrichtte al de nodige goede reddingen bij Feyenoord en probeert bovendien de winnaarsmentaliteit te vergroten. Het Algemeen Dagblad schrijft zaterdag dat de keeper na zijn komst naar De Kuip apart werd genomen en te horen kreeg, dat hij het gevoel van 'winnen, winnen, winnen' moest implementeren in de spelersgroep. Jordy Clasie en Karim El Ahmadi zijn erg te spreken over hun teamgenoot.

Clasie zegt dat Vermeer 'in alle opzichten' erg belangrijk is voor het elftal en El Ahmadi merkt op, dat Vermeer een op en top professional is. Ook de supporters zijn te spreken over de doelwachter, al blijven er altijd fans die het allemaal liever anders hadden zien gaan. Ron Smit, voorzitter van de officiële supportersvereniging van Feyenoord (FSV), zegt dat niet alle koppen in het Legioen de komst van Vermeer als een succes zien.

"Er zijn nog altijd bloedfanatieke supporters van Feyenoord, die niet blij zijn dat Vermeer in ons shirt speelt. Zoals destijds in 1984 ook lang niet iedereen blij was met de aanwezigheid van Johan Cruijff in De Kuip. Hoe zich dat dan uit? Die mensen klappen bijvoorbeeld niet bij een knappe redding, zoals afgelopen zondag tegen FC Twente, bij een kopbal van Jesús Corona. Maar dat deel van de supporters is niet heel groot", benadrukt Smit in de ochtendkrant.

Smit zelf is positief over de inzet en bijdrage van de 29-jarige Vermeer. Die hield in zeven van zijn veertien Eredivisieduels 'de nul' voor Feyenoord en laat zich horen, als het nodig is. "Kenneth blijkt ook een heel normale jongen en is duidelijk niet naar De Kuip gekomen met typisch Amsterdams popiejopiegedrag. En dat acteert hij niet, hij is gewoon zichzelf", vindt Smit.

Kenneth Vermeer is een aanwinst gebleken voor Feyenoord

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties